måndag 28 mars 2011

110328 - Fattig uppdatering

Men shuuuue!

Sorry för en fattig uppdatering sedan fredags. Kommer vara så hela veckan också är jag rädd, för jag håller på att flytta ut ur lägenheten denna vecka. Men jag ska göra mitt bästa :) Men nästa vecka kommer det vara bättre uppdatering än på länge ;) Eftersom då är jag hemma = super internet = kan ladda upp videos ocksånt.

Fredag: Har jag berättat om. Men har jag berättat att jag blev spydd på? hahahah fyfan vad äckligt. Hon stod bakom mig i den fullproppade kön och kunde inte komma ut. Så jag fick bli offret.
Lördag: Earth hour med Sofie. Det blev en tripp först till resecentret där vi köpte 13-bitars Sushi. MUMS. Sedan for vi till hemmakväll, hyrde tre filmer och köpte massa gott. Sedan drog vi till mig, släckte ner, tände stearinljus och såg en skräckfilm.
Söndag: Syrran fyllde 18 så jag var med släkt och vänner + åt ananaspaj i massor. Så grymt gott!

Idag då? Jag släppte ut katta för första gången. Det gick faktiskt riktigt bra :) Hon är jätte rädd för bilarna (tur det) och hon höll sig på gården. Hoppas hon fortsätter med det ;) Sedan drog jag hem till lägenheten och började packa ner allt ifrån köket. Ska fortsätta imorgon :)

Fuskade lite med brännan idag :)

3 kommentarer:

 1. med hjälp av solarium eller brun utan sol?

  SvaraRadera
 2. Ursäkta att jag anmärker, men man ska ju inte ha NÅN el på under earth hour. Det ska inte vara nån ström på alls och ni såg på film? höhum.. ;)

  SvaraRadera
 3. fyfan vilken sjukt underbar mage <3<3<3
  **TOKRUNKA**

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi