tisdag 29 mars 2011

110329 - Flyttat hem

Hejsaaan!

Har kommit hem nu ifrån jobbet. Jag har typ flyttat hem nu haha. Kommer inte sova i lägenheten något mer så. Kan typ inte sova om lägenheten är riktigt stökigt. Och det har det blivit nu då jag drar fram allt som ska packas ner. Jag fick med mig två kartonger med glas m.m och en stor ikea kasse med mat! hahaha.

Ikväll så ska jag höra om tusse vill komma förbi och se en fett hemsk film. Den är så hemsk så att den är förbjuden i Tyskland och Spanien. Även nu i Sverige eftersom att dom har dragit tillbaka filmen. Vi får alltså inte hyra ut den. Men då var jag lite busig och tog med mig den hem ändå ;) hihi. Jag älskar skräck/hemska filmer, dock inte efteråt haha. Och nej jag ska inte säga vad filmen heter.

Shane går runt och skriker nu för att hon vill gå ut. Men hon är så jävla rädd, så hon är bara ute i 1 minut sen kutar hon in igen med världens största svans hahaha.

såhär ser jag ut då jag är less.. ahahah

1 kommentar:

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi