söndag 10 april 2011

110410 - Minnesvärd helg

Hej!

Har inte hunnit uppdatera nånting denna helg. Har varit lite fullt upp. I fredags var jag iallafall ut med Sofie, Veronica, Marina och Elin. Myyyycket trevligt. Dansade hela kvällen och beställde vatten i champagneglas "så att folk tror att jag är något" sa jag till Jimmy (bartendern) hahahah.

Vaknade upp bakis på lördagen (även fast jag ej var så full på fredagen. Körde varannan vatten och drack bara vatten på krogen) så jag blev lite pissed över det haha. Fast det gick över rätt snabbt. Sen kom det jag väntat jätte länge på. Våran överraskning till mamma :D

Mamma trodde att vi skulle fara till Sylvia för att fira hennes födelsedag som var tidigare i veckan. Men egentligen så var det mamma vi skulle fira. Så då vi kom dit var alla mammas närmaste där :D Gud vad roligt det var. Och mamma blev jätte chockad. Efter överraskningen, smörgåstårtan och lite vin drog vi vidare till Area1 där vi körde massa lekar. Jag kom tvåa av 13pers heheheh.

Efter det for vi till Asia Thai Palace (eller vad det nu heter) och åt god mat och drack gott. Sen drog vi till Tony och Sylvia igen. Alla blev på lyset utom jag typ haha. Drack mer än vad jag brukar men ändå kände jag aldrig av nånting. Brukar det inte vara så att man blir lättare påverkad om man druckit alkohol dagen innan? tydligen inte haha. Men jag hade jävligt roligt ändå. Dansade på soffan med Tony till gamla 80-tals låtar, snackade om turkarna med pappa (det samtalet tar vi alltid hahah), snackade om tjejer/killarnas sätt att tänka med morbror Jonas och röjde loss till låten "daddy cool". En minnesvärd kväll med dom allra bästa :) min släkt är bäst.

Nu väntar jag bara på att Jonas ska skicka alla bilderna så att jag kan lägga upp dom :) Min kamera är så gott som sönder så den tog jag inte med.

Jag i fredags :)

3 kommentarer:

  1. Vad gör Elin Bäckman nu för tiden?

    SvaraRadera
  2. Shululuuu!

    Grymt snygga klänningar o skor du införskaffat! Du kan inte länka sidan?:) i behov av nya skor!!:D o outfits:P

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi