torsdag 21 april 2011

110421 - Gamla bilder

Ikväll ska jag vara med the girls. Det känns som att det är sista gången vi kan festa tillsammans innan jag och tusse drar till Alanya. Molnen håller på att försvinna och solen börjar kika fram. Awesome. Känns som att det kommer bli riktigt trevligt ikväll :) Tänkte ta och bjuda på gamla bilder. Gick in på bilddagboken och snodde några ifrån tusse, stina och carran hehe.

Fest&vardags bilder ifrån 2007-2008


4 kommentarer:

 1. Hej angelica! :) Toppenbra blogg och måste säga att jag tycker du verkar hur härlig som helst! :))

  Hur går dina tankar inför Alanya när det är så kort tid kvar nu? Vad ser du fram emot/vad ser du inte fram emot? Har du börjat packa, vad ska du packa? Är du orolig över nått? Vad är dina förväntningar inför jobbet/vistelsen? Vore jättekul om du kunde berätta lite :D hade varit skitkul om du kunde göra en videoblogg om det dessutom! :)

  SvaraRadera
 2. HEJ :D du har en awesome blogg, men jag har en frågaaa...
  hur får du dina ögon "sotade" som tex 3 bilden nerifrån? :D skulle vara kul om du gjorde en vidio eller biler, steg för steg ;)

  SvaraRadera
 3. Kan du inte svara på en grej i ett inlägg? :D
  Undrar verkligen en sak..

  Du lägger upp bilder då och då från "förr" och du är lika snygg då som nu.
  Finns de något kort där du känner riktigt "Hur fan tänkte jag där? Visst, det var för 4 årsen men hur kunde jag ha håret sådär?" eller kläder, smink eller något. :)

  Tänker själv så om bilder på mig själv hur man bara tänkte för ett år sen och du är liksom super vacker så undra om du känner så :)

  SvaraRadera
 4. du är sveriges snyggaste och sötaste tjej jag har sett iallafall du är jättesöt
  :)<<<<333<3

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi