torsdag 7 april 2011

Frågor och svar

YO! Om man vill komma till Alanya och festa med er vars åker man? Och hur länge är ni där? Du har säkert skrivit det någonstans så vore svingulligt om du kunde ta dig tid att länka eller skriva ett alanya inlägg eller nått :D Men tjenispenis! Jag kommer jobba på en klubb som heter Hollywood club och i en restaurang som ligger under hollywood. Så ni hittar mig där eller på Casablanca/Lambada :D Vi kommer fara 30April och vi funderar på att fara hem i Oktober :) Inte säkert än när. Kan bli tidigare och det kan bli senare. Who knows ;)

jag leter efter en brun ögonbrynspenna, men hittar aldrig någon riktigt bra.. Din ser väldigt bra ut, så det jag undrar är, vad heter ögonbrynspennan som du använder? =) skulle bli glad om du svara. För jag ska in till stan imorgon, och då så ska jag köpa en.. så behöver ett svar så snabbt som möjligt :D haha, nemen om du kan skriva ett inlägg bara om vad pennan heter så blir jag glad! :)
Jag har två ögonbrynspennor. Den ena är lite mörkare (så den använder jag helst inte) och den heter Chocolate eyeliner by HM och den lite ljusare (som jag använder mest) heter Light Brown eyebrow by HM :)

1 kommentar:

 1. hej !
  alskar din blogg!
  jag har en tävling som jag starta precis, kika in & se ifall det intresserar dig :)
  hoppas du deltar!
  ha det bra!
  kram!

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi