torsdag 14 april 2011

Träna lår.

hej anelia, jag undra om du vet hur man får smalare lår som? tänkte för du tränade :)
Tjena tjena bruden! (killen?) Spinning är ett bra sätt att träna låren. Dock är det inget jag vill träna eftersom min kondition är rent åt helvete haha. Så på gymmet jag brukar gå på så har dom någon sorts maskin där man tränar insida och utsida lår. Jag vet inte vad dom heter men om du går på ett gym så visar dom oftast vad du tränar. Om du inte vill gå på gym så kan du göra benböj, stolen (du sitter mot väggen på en "osynlig stol"), kissande hunden (behöver jag ens förklara? hehe). Det är dom jag brukar göra iallafall :)

Det är nånting jag skulle vilja få bort. Mina förbaskade lår. Dom är helt okej, men det är just att dom nuddar varandra längst upp eller hur jag ska förklara. Det skaver som satan (för mig och tusse iallafall haha). Så jag hoppas verkligen jag får bort fettet där :D haha. Dock verkar det jävligt svårt.

Det där fettet pratar jag om.. feeettttt irriterande!

3 kommentarer:

  1. Det går inte att punktförbränna bort fettet, så att köra övningar för benen kommer inte hjälpa dig att få bort fettet där. Lägg dig på ett kaloriunderskott och gå ner i vikt om du nu vill bli av med fett.

    SvaraRadera
  2. kan inte direkt påstå att du har feta lår, inte ens nära ^^

    SvaraRadera
  3. precis som anonym sa - bara för att man tränar låren så blir dom inte smalare. och satsa mer på muskler än kondition, det förbränner mer. men träna HELA kroppen och inte bara låren, kroppen väljer själv varifrån den "tar fettet".

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi