fredag 13 maj 2011

110513 - Kända bloggare?

Hej!

Har försökt blogga både igårkväll och idag men det har inte velat funka, eftersom blogger.com har varit nerstängd. I vilket fall så pratade vi med chefen på Hollywood som sagt. Vi fick ett kanonerbjudande som vi inte tackade nej till :) berättar mer om det då det blir aktuellt. Fick även reda på att 5 kända bloggare ifrån Sverige ska komma ner i Juli + tv-team. Undra vilka det är? hmm.

Kom precis hem ifrån salongen iallafall. Fick håret fixat och nu sitter vi och chillar. Ska snart korka upp vinet och börja sminka oss för att ikväll är det White night party på hollywood! wiihooo. Ska ha på mig den korta tighta vita klänningen och mina vita skor, blir nog awesome :)

Har inte lagt in dom nyare bilderna på datorn så jag kan lägga upp lite imorgon istället. Jag vet att min blogg blivit FETT tråkig. Jag skyller på internet för att det stängs ner varannan minut typ. Och det tar 10min att lägga upp EN bild typ. Är jag förbannad? ja.

Aja jag hoppas ni får en awesome kväll :) för det ska jag och Tusselito ha hehe. Puss!

På alanya slottet.

4 kommentarer:

 1. jag har inte heller kunnat logga in idag eftersom att jag har blogspot. varit så jävla sur över det asså :p + att några av mina senaste inlägg saknas så det hoppas jag dom fixar!

  hoppas du skriver om ert kanonerbjudande snart för nu blev man nyfiken (:

  SvaraRadera
 2. Hur länge kommer du stanna i Alanya?

  SvaraRadera
 3. Skaffa en egen hemsida så är Du inte beroende av andra eller får deras reklam.

  SvaraRadera
 4. Gud vilken fin bild! älskar den platsen ;P

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi