tisdag 13 september 2011

110913 - Tumbs up for me!

Godmorgon!

Klev faktiskt upp klockan 7 idag ;) inte alla som klara av det inte. Skoja. Jag som inte klivit upp tidigare än 12 ungefär på hela 4 månader. Men det gick bra ändå. Tänkte skriva vad jag har gjort men det kanske är lite föör privat. Jag skulle lätt kunna skriva vad jag gjort, men jag vet hur kommentarerna kommer att lyda haha.

Update:
Äh skitsamma.. Det är endå mest tjejer som läser min blogg. Jag var på en Gynekologundersökning! Och fysjutton vad jag gruvat mig inför det. Tanken av att visa hela härligheten (haha) skrämmer mig fan. Har bokat tid i ungefär ett år men aldrig kommit. Men idag tog jag mig i kragen. Det är obligatorisk undersökning då man fyller 22 eller vad det nu är, så jag passade på att göra det nu. Är stolt över mig själv hehe. Ni som funderar på att göra en sån undersökning borde göra en. Det är inte alls farligt! Liiite obehagligt ifrån början, men sen är det helt lugnt. Sen är det sjukt skönt att veta att allt står rätt till där nere (inne?) liksom ;D

Nu håller jag på att städa undan i mitt rum iallafall. Det ser ut som ett bombnedslag. Min älskling hjälper till. Eller hjälper och hjälper.. Han bara sitter här och ser söt ut. Det räcker för mig.

Jag just nu med min korviga arm/hand
+ min Casablanca t-shirt. Mysiiig.

Min älskling

8 kommentarer:

 1. Har klivigt upp 4 varje morgon i 5veckors tid nu;) höhö

  SvaraRadera
 2. hejsan ! Jag har läst din blogg ett tag nu och jag har inte märkt den grejen högst upp i din sido meny . Är du verkligen med barn ? (:

  SvaraRadera
 3. Whaaaaaaaat? Är du med barn? Vet ju att du haft sex i Alanya (om jag fattade rätt på bloggsvar) men.. Kom igen nu.. BERÄTTA!! :o :D

  SvaraRadera
 4. fan så kul att du börjat uppdatera så mycke :D thumbs up for you, yesbox!

  SvaraRadera
 5. Hej Anelia :) Tack för en bra blogg. Jag vill även tipsa dig om en grej du hade passat i. Page. Det hade du varit sjukt söt i :)

  SvaraRadera
 6. hahahaha, varför skulle hon vara gravid för att hon gör en gynekologundersökning? det är inte riktigt så man tar reda på om man är gravid flickor..

  SvaraRadera
 7. linda: hahah kanske inte bara därför dom frågar. har du kollat till höger sida på bloggen? "Angelicas baby, 240 days to go" osv.

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi