torsdag 15 september 2011

110915 - Vad stoppar mig?

Hejsan!

O ringde nyss och berättade att han snart ska boka flygen. Vet dock inte vilka datum det blir än vi far. Ska först till Istanbul, sen kanske Amsterdam och sen Paris. Är så sjukt nervös. Jag vet inte om jag vågar fara. Jag är en liten fegis haha. Sen hoppas jag inte att jag är borta efter 9Oktober för då börjar jag jobba. ååh jag vet inte vad jag ska göra :D Jag vill verkligen åka. Han betalar ju allting. I Istanbul ska vi bara ta det lugnt. Han har alltid velat visa mig Istanbul så han passar på nu haha. Sen Holland är hans hemland så han ville visa det. Sen ska vi shoppa och besöka Disneyland i Paris. Visst låter det bra? Jag vet ärligt talat inte vad det är som stoppar mig lite.

Jag ska nog till London i November också.. herreminje..

jag just nu.

3 kommentarer:

 1. du blir bara snyggare o snyggare .. sjukt!
  men. kan inte du börja göra videoinlägg igen :D? typ en smink o hår video och sen bara vanliga som du gjorde förut ?

  SvaraRadera
 2. Hej söta du, så fin blogg du har. blev mycket intresserad. kolla gärna min blogg och säg gärna vad du tycker & tänker om den :)

  SvaraRadera
 3. HUMAN TRAFFIKING! Googla de

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi