tisdag 25 oktober 2011

111025 - Godermorgon.

Godmorgon!

Eller jag vaknade för en timme sedan. Det är ändå sent men jag somnade inte först halv 6 så då är det inte så konstigt ;) Jag vet inte alls vad jag ska göra idag. Tänkte egentligen till Ikea men jag fick inte tag i någon bil typiskt nog. För ta det en annan dag :) Jag kanske ska ta och börja tvätta? Har en fet hög som måste tas hand om.

Vad roligt att ni gillade videon iallafall :) Och det är många som frågar vad den handlar om, och det är inte så konstigt eftersom han sjunger på turkiska ;) Jag har dock berättat det en gång men kan ta det en gång till. Det handlar såklart om olycklig kärlek typ. Han får inte all den kärlek han behöver av henne. Ena dagen är hon kärleksfull och ena dagen vill hon inte ens veta av honom. Hon vet inte själv vad hon gör för fel och därför blev hon paff och grät då han beslutar sig med att göra slut med henne. Det är därför hon (hahah fult att säga hon.. jag då?) gråter så jävla mycket i videon. Och det är lite trist eftersom mina favoritscener är då jag är glad haha. Och det var jag ju inte så mycket.

Förresten, halloween börjar ju närma sig :D Och jag längtar som bara dennn. Jag tänkte först vara en vampyr, men då jag var inne på festprissen så såg jag ursnygga svarta änglavingar, så jag bestämde mig för att vara "the angel of death" istället ;)

Så kommer jag ungefäääär att se ut.
Fast jag ska inte ha kjolen och jag kommer att ha en isblond peruk.

3 kommentarer:

  1. Typ som Peyton då :D

    SvaraRadera
  2. snyggt! men mörkt hår är också skit snyggt till den outfiten :)

    SvaraRadera
  3. typ som peyton i one tree hill..

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi