måndag 5 december 2011

111205 - Hemmafru

Men hallå alla sköna!


Kom fram till Boden igår runt 12-1 tiden ungefär. Martin hämtade mig sen drog vi till hans lägenhet och lastade av min feta resväska. "Angelica.. du ska stanna här i några dagar?" - JA? jag är tjej. haha. Efter det så for vi till Mcdonalds (ofcourse?) och fetade oss för att senare dra vidare till Luleå och shoppa lite. Vi for dock inte in till centrum utan till något som liknade Birsta typ. Hittade dock ingenting förutom några lösögonfransar. Ska till Luleå igen imorgon fast då till centrum. Hoppas ni har bra shopping lule-bor ;) DOCK ska jag dit själv?!?!?! tro ni jag kommer hitta eller? nej.

Klev iallafall upp halv 7 imorse för att äta frukost med Martin innan han skulle dra till jobbet. Fast jag somnade om i soffan såklart ;) Sen nu har jag städat hans lägenhet lite snabbt. Funderar på om jag ska laga mat till honom innan han kommer hem ifrån jobbet eller om vi ska käka det jag lagade igår. Jag känner mig lite som en hemmafru! heeheh.

Hemmafrun angelica!
Har t.om orkat sminka mig...


Puss på er!

2 kommentarer:

  1. Luleå är en bra stad :) kanske inte så jätte mycket shopping, men tre gallerior finns :) Bara hopps det är lite snö där :) blir lite trevligare då, få svänga in på något fik mellan shoppingrundan din :)
    /Erik

    SvaraRadera
  2. fy fan vad du är söt!
    älskar dej och din blogg!
    puss

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi