torsdag 19 januari 2012

120119 - Liiiite bättre

HAllelåja!

Jag mår liiite bättre just nu tack och lov. Febern verkar ha gått ner lite (svettade ner mammas säng gaanska hårt hheheh) så nu passar jag på att lägga mig i min säng ;) taskig jag är. Kan fortfarande inte svälja med fick faktiskt i mig en våffla idag! det går framåt.

Vad ska ni hitta på imorgon då? Fest? chill? inget av dom? Själv har jag ingen aning eftersom jag till 80% lär fortfarande vara sjuk. Om inte det, så har Sipan lovat mig en feting god middag ( jag skulle fan kunna döda för en måltid just nu). Eller kanske hänga med Sofie? Fast jag tror hon jobbar. Kaaanske se nån film med syrran? Vi ser väl :)

Kom på en sak.. Det var minst ett halvår sedan (eller har jag dåligt minne som vanligt?) jag tog egopics med en digitalkamera! Så jag passade på att göra det i förrgår hehe.


2 kommentarer:

  1. Åh du är så fin! :) Har du svart hår nu??

    SvaraRadera
  2. ÅHH... ANGELICA! SLUTA VA SÅ JÄVLA FIN! :(<3

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi