torsdag 26 januari 2012

120126 - Ännu mer träning

Hej!

Kom nyss hem ifrån träningen på Brux. Körde axlar och mage som mest. Och vet ni vad? 1. Jag är SJUKT otränad i magen. Klarade inte ens en situps typ. 2. Mina axlar dödar mig.

Och jag vill inte ens ha axelmuskler för det är så SJUKT äckligt fult på tjejer. Jag skäms över mina muskler där. Jag ser ut som en man. Men Sipan tvingade mig att träna dom ändå. Jag gör allt han säger så det är såklart jag körde på haha.

Märkte också hur "emotional" jag blir då jag tränar. Blir arg för ingenting och börjar nästan gråta ibland. Fett irriterande.

Jaja, det känns iallafall jätte skönt att ha kommit igång med träningen. Jag brukar ge upp efter en träning, men detta är andra gången på brux och jag är lika peppad varje gång. Går t.om på promenader :s sen när gjorde jag det frivilligt liksom? Och jag mår sjukt bra psykiskt av att träna. Så det är winwin ;)

Nu ska jag gosa med älskings Shaytard, dricka lite yoghurt och se nån lame film.

Jag och Frat typ nyss.
Och om ni undrar om mina bröst krympt
- Ja. Typ 2 storlekar. Bajshög.

fett stark ändå :p
Inga bitches kan misshandla mig nu heheheh

2 kommentarer:

  1. Dina bröst ser EJ ut som de krympt? sluta fjanta dig nuu! älskar din blogg :)

    SvaraRadera
  2. Är du och den dära snubben tsms på riktigt? >.<!!

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi