tisdag 31 januari 2012

120131 - ♥

Ibland kan livet kännas orättvist. Helst när något händer ens nära och kära. Våran lilla älskling fick en tumör på mjälten, och det fanns inte så mycket dom kunde göra. Jag är så otroligt tacksam och lycklig över dom många åren han fanns med oss. Världens snällaste Bamse. Han skapade sån otrolig glädje och han fanns alltid där. Jag tror jag inte fattat än att han är borta. Allt gick så otroligt fort. För tre dagar sedan visade jag stolt upp vad han kunde göra för trick inför mina vänner. Igår pussade jag på honom innan jag for till träningen, och sen då jag kom hem var han bara borta. Som det känns nu så kommer tårarna aldrig sluta rinna. Men jag försöker tänka på alla minnen med honom. Då blir jag glad. Och jag vet att han springer runt och leker med hans syster Nikita och mamma Lady som han saknat så mycket. Usch vad jobbigt detta är. Så orättvist. Jag skulle kunna ge allt för att få krama honom en sista gång.

- Vi ses i Nangijala.

Gud så fin han är. Våran ängel  

5 kommentarer:

 1. Åh, beklagar.. Vila i frid Bamse <3

  SvaraRadera
 2. Beklagar! Men tänk på att han har det så bra nu, slipper all oro och smärta. <3

  SvaraRadera
 3. Usch jag vet hur du känner. Jag har med förlorat en hund, min Bonnie! Den underbaraste som finns! Jag kan fortfarande gråta när jag pratar om henne! Det var ungefär 8 årsedan vi fick avliva henne. Det är de bästa för hunden när den blir så sjuk. Men det är värst för oss som är kvar. Men tänk som sagt på alla fina år ni fått ihop och att han har det bättre i himlen nu..

  Kram

  SvaraRadera
 4. Mormor hade en hund som jag var uppväxt med. Prins min ängel <3 En tollare som blir 13 år är väldigt ovanligt då dem brukar bli runt 8. Jag älskar han så mycket. 10 veckor sen nu och varje onsdag är det otroligt jobbigt för mig för han gick bort 23/11-11, onsdagen den 23:dje september. Jag tror det var runt 10 veckor sen. Jag försöker att inte räkna för jag blir ledsnare då. Han var 2 veckor äldre än mig och var verkligen mitt allt.

  Det är ganska sjukt hur mycket ett djur kan betyda och att dem som inte har ett djur kan förstå varför vi blir så ledsna, som pappa han blev nästan arg när jag grät i stället för att sova och att jag vill tatuera in Prins tassavtryck när jag blir 16.

  Jag har bilder på Prins på min blogg om du skulle vilja se hur han ser ut! Jag skriver SER för han lever inom mig.
  Kram

  SvaraRadera
 5. åh nej, har han gått bort?.. jag beklagar :( men nu mår han bra!
  han är så söt!

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi