torsdag 9 februari 2012

120209 - Badminton

Hej mina pullor! Hur mår ni? (älskar att jag alltid börjar med en fråga till er, men aldrig får ett svar). Jag mår kanon. Lite förkyld dock men det har väl ingen dött utav. 

Idag så började jag jobba 9, slutade 12. Drog senare till Sofie där det bjöds på makaroner och köttbullar (mmm gött) och lite tjejsnack. Körde vidare till Sipan och drack te, hämtade syrran ifrån jobbet och sedan drog Jag, syrran och Sofie till Brux för att spela badminton. Hade glömt bort hur roligt badminton är!! Det är sjukt roligt, så det förvånar mig inte om det blir fler gånger :) 

Imorgon blir det jobb igen. Har jobbat många dagar nu i sträck, så himla drygt, men man tjänar pengar. Får tänka så helt enkelt. Efter det så lär jag ta det lugnt ett tag innan jag och Sofie cruisar runt i stan. Ska ta Sipans bil och pumpa hög musik. Längtar hehe.

Nu ska jag ta och se vampire diaries. Puss och godnatt!


gottgott!
Starka chejer.

2 kommentarer:

  1. hur gick intervjuen på comhem?

    SvaraRadera
  2. gillar oxå vampire diaries!!
    <33

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi