fredag 20 april 2012

Hallådär mina fina små blåbär! Hoppas ni mår bra idag.

Just nu är jag på mitt jobb. Inväntar samtal men vi är så många som gör det så det tar tid innan man får in ett haha. Därför passar jag på att skriva lite ;)

Ikväll så blir det utgång med Sofie och Malin. Känns som att jag inte festat på länge haha. Så jag längtar extra mycket :) är dock inte sugen på utgång utan bara hemmafest men med lite alkohol i kroppen så funkar det nog ;)nu till det vanliga problemet. Vad ska man dricka ikväll? Vin, öl, cider eller vodka? Tror det blir rosévin. Det var ett väldigt bra tag sedan. Aldrig mer dricka mig full på rödvin iallafall. Blir helt fucked.

Annars då? Är sjukt irriterad. Att man alltid ska lyckas dras till killar som är idioter. Men det är inte något nytt. Bara att gå vidare ;) puss på er!

3 kommentarer:

 1. Vad är det för kille?

  SvaraRadera
 2. kan du inte skriva om din graviditet, vem killen är, hur du valde att behålla barnet, om det är en pojke eller flicka, och vilken månad du är i?
  skulle vara jättekul om du kunde svara på det i ett inlägg eller videoinlägg.

  Din blogg är superbra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. gravid?
   man brukar inte dricka när man e gravid så tror inte hon e det! eller? låter hemskt konstigt.

   Radera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi