söndag 6 maj 2012

SÖKER SNÄXIGA GIRLS!

Jag söker en tjej som skulle vilja jobba i Alanya i sommar. Helst bara en, men jag förstår att man kanske inte vill åka ner ensam. Så jag kaanske kan fixa så att båda får jobba. Ni ska få jobba i en nyöppnad restaurang som ligger mitt i smeten. Ni kommer att jobba mest som servitriser, men även vid kvällstid som bartender om ni är duktiga på det. Kraven är att ni ska kunna engelska och svenska. Ni ska förstå norska och danska. Ni ska se bra ut (typ det största kravet turkarna har x)) knäppgökarna), trevliga och smarta.

Killen som äger restaurangen är seriös. Det är väldig svårt att hitta seriösa jobb där nere. 80% av turkarna blåser flickor på pengar. Jag har varit med om det ett antal gånger.

Skicka ett mejl till Anelia@live.se och berätta lite om er själva. Jag kan även försöka fixa boende åt er om det känns svårt.

Tusse, våran chef och jag i Summer garden. 
Det bjöds på skumpa, jordgubbar och vindruvor.
Hade ju inte tackat nej till detta just nu precis.


1 kommentar:

  1. hej! låte as ballt, hur länge stannar man där? och hur mycket kommer det ligga på (pris mässigt)/josefin

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi