tisdag 2 oktober 2012

Afterwork.

Godmorgon!

Igår efter jobbet så tog jag och några kollegor en afterwork öl. Den (dom) satt som en smäck kan jag säga. Förra veckan så hade vi bestämt att vi ska ha afterwork-tisdag. Igår var det iofs måndag, så det blir afterwork ikväll också haha. Och på onsdag = ledig torsdag. Nej fy, måste skärpa mig.

Ligger just nu i soffan och sneglar på tvn iallafall. Har en sjukling i lägenheten också. Jag vill också vara hemma ifån jobbet. Är så sjukt trött så jag vet inte vad. Hungrig som fan är jag också. 

Just nu i mörkret. Kanske man ska släppa in lite solljus? 
har hört att man blir piggare av det.

2 kommentarer:

  1. hej! kan inte du ta och göra ett inlägg om hur du och kicken träffades?
    och göra ett video inlägg. typ så att man får lite tips på hur man ska fixa sig för en kväll på ut på nattklubben!
    helst ett smink tips iaf! :)
    kramar jessica

    SvaraRadera
  2. Fy, låter ju inget kul alls men vet lite hur det är, hammna ofta i de svackorna. Som tur är har jag en underbar pojkvän som kan ta den smällen när det händer å ta hand om mig.

    Men över till något annat, tänkte fråga angående din profil bild du har då du är röd hårig vad för förg du använde då om du kommer ihåg (har själv rött hår men verka vara svårt att få det å fastna, några förslag?) och så undrar jag vad för schampo och balsam du använder???
    Krya på dig och ha en fortsatt bra kväll du/ni kan ha :)
    Kram

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi