tisdag 30 oktober 2012

yippikajejjjjmaddafakkaa

Godkväll mina kolibriiisss!


Sitter just nu på jobbet och gäspar för fullt. Slutar om 2 timmar och då blir det film med Sonja och Sofie. Ska försöööka att inte somna haha.

I helgen har det varit rääätt lugnt. I fredags festade jag (som ni såg i förra inlägget) och lördagen hade vi teamfest. Vi var på Area1 och åt, körde lite lekar och relaxade. Jag och Ante var lite busiga och körde laserdom själva ;) jag ägde ut honom totalt. Lika roligt varje gång då man äger ut pojkar hihi. Efter ett tag drog jag hem till familjen och tog det lugnt medans mina kära kollegor dansade rumporna av sig på MerryCan.

Annars då? I söndags var jag och kollade på dom nybyggda lägenheterna på vegagatan. Fysjutton vad fina dom var! Lägenheten som jag och Kicken är intresserad av var inte klar så man kunde inte kolla på den förutom genom fönstren och jag gillar det jag såg hehe. Förhoppningsvis så ska vi kolla inne i den på fredag :) Håller både tummar och tår att det blir vi som får köpa den. Det lär vara många som står på kö.

Jag och ante.

Bara han och jag som ville relaxa först. Men sen blev det överfullt i jacuzzin haha.

Lunchade idag med Sonja på coffehouse by George.
Rekommenderar verkligen denna mat!
Spa by george heter det.
GRYMT GOTT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi