söndag 25 november 2012

faror.

pleeease, skriv ett inlägg om farorna med alanya som tjej....pleeeze


Det finns massor med faror. Man ska absolut inte lita på turkar man inte känner väl. Dom turkarna jag litade på var dom jag bodde hos och min chef. Farorna som finns är att man blir våldtagen, misshandlad och i värsta fall mördad. Gå ALDRIG själv. Följ ALDRIG med killarna på efterfest hos nån av dom om ni är själv. Helst ska ni vara ett stort tjejgäng och drick aldrig deras drinkar. Se till att vodkaflaskan dom öppnar är oöppen innan. Lämna aldrig din drink för att sedan gå tillbaka till den. Håll gärna ett öga på den hela tiden. Jag har blivit drogad 2ggr i Alanya och jag är noga med att hålla koll på min drink. Antingen är bartendern jävlig eller så är servitrisen det. Eller nån jävel som ni sitter med.

Jag kan berätta om några saker jag varit med om där nere och det är:
1. Blivit drogad 2 gånger som sagt.
2. Misshandlad ett antal gånger.

Varför jag blev misshandlad är väl för att jag inte är rädd för turkarna (Som man borde vara) och jag går emot turkarna om jag tycker dom gör fel. T.ex var det en turk som försökte få med en tjej hem, men hon ville inte. Då gick jag dit och sa "vad är det du inte förstår? hon vill inte!" då tog han stryptag på mig, tryckte om mig mot väggen och slog mig.

En annan gång är en lång historia men jag gör den kort. Eller nej, ska förklara allt så att ni inte gör samma misstag:

Jag hade brutit tån (gjorde förjävla ont) och jag satt utanför klubben Robin Hood och klagade över hur jävla ont jag hade. Då kom en jätte snäll turk fram och frågade vad som hänt. Jag förklarade och han hämtade papper+is och lindade om min fot. Han frågade om jag ville ha skjuts hem, men jag tackade snällt nej och sa att jag vill ta en taxi hem med mina vänner. Jag väntade in mina vänner och då tog vi taxin hem, och den snälla turken frågade om han fick följa med och jag sa "ja det får du väl". Jag var INTE själv utan mina vänner var ju med. Då vi kom fram till lägenheten så stannade mina två vänner utanför för att dom skulle vänta in en annan turk (en turk vi känner jätte väl, han hade t.ex fixat lägenheten till oss). Men jag och den snälla turken gick upp och vi började prata och han kollade in min fot.

Då våran gemensamma turk kom hem till oss så sa han att den snälla turken måste ut ur lägenheten. Han tyckte det var mycket oansvarigt av oss att ta hem en turk vi inte kände. Jag tänkte efter och ja, det är jävligt oansvarigt så jag sa till den snälla turken "jag ber om ursäkt men du måste tyvärr fara hem. Men vi kan ses imorgon?" Jag såg då hur det svartade för ögonen på honom och han sa "jaha.. men jag måste låna pengar till en taxi för jag bor långt härifrån och bussarna går inte"
jag: tyvärr så har jag inte några pengar.
Då tog turken sin hand till min tröja och tog fram 50lira ifrån min tröja. Jag vågade inte säga nåt annat än "oj, glömde bort att jag hade den där. Men låna den du men jag vill ha tillbaka dom imorgon" han sa såklart du får också drog han.

Dagen efter såg jag han gå förbi vårat bord på casablanca och jag sa "DUUU! har du mina pengar?" han sa nej tyvärr men att jag skulle få dom nästa dag. Nästa dag kom och han IGNORERADE mig. Sen efter några dagar såg jag han igen på robin hood så jag gick fram till honom och sa "jag var snäll och lånade dig pengar, så kan du vara snäll tillbaka och ge tillbaka dom?" då skrattade han åt mig och kallade mig hora.

Min sommarflört Patrick ifrån Norge stod bredvid mig och sa "vad i helvete sa du till henne?" och då sa den "snälla" turken: HAHAHAH du, jag knullade henne, hon är en hora.. hon förtjänar inte att få tillbaka sina pengar!.

Då fick jag damp och slog till honom (INTE smart av mig.. men jag har ett hett temperament höhö) och då slog han med knytnäven allt han hade i mitt ansikte så jag bokstavligen FLÖG en bit och sedan ner på golvet. Vakterna såg detta och sög tag i honom och slängde in honom i polishuset. Vi följde efter för jag ville göra en anmälan och polisen sa att han inte får gå mer än 100meter ifrån mig. Han skrattade och skrek nånting på turkiska, och då slet poliserna upp honom mot väggen och slog honom. Jag skrattade hååårt och gick därifrån.

Sådär.. det var den historian ;)

3 kommentarer:

 1. du pratar som om det är bara turkar man ska akta sig för? våldtagen, mördad och misshandlad kan hända vem som helst, i vilket land som helst även i sverige !!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. nähääää det menar du inte?!?!?!?!!!!!! :O:O:O:O:O please..

   Radera
  2. Nu frågade dom inte om sverige, nu fråga dom vad farorna var i alanya! är du blind eller?

   Radera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi