torsdag 8 november 2012

jepp

Godmorgon!

Är hemma ifrån jobbet idag. For hem tidigare igår också för jag mår inte sådär jätte bra va haha. Men det är ingen fara ändå :)

Har beställt hår som har kommit fram nu. NailHair. Och jag som lovade mig själv att aldrig mer saffa det för det slet som fan på håret haha. Men ska vara ännu försiktigare denna gång och Sonja ska hjälpa mig med att sätta in det och förmodligen också med att ta ut det. Då jag hade det sist så DROG jag loss det. Inte undra på att jag tappade allt mitt hår typ. Ska färga och klippa mitt hår också. Funderar på Ombre :) Så jag ska dra en sväng på stan och leta efter hårfärg nu.

Måste också gå förbi 1Life också för att skaffa gymkort där... Inte för att jag ska träna så mycket utan för att jag vill gå på spa heheh.. så då dom andra gymmar så ligger jag och spa-ar (?) mmmmhm! jag hade tänkt att bli lite stor/tjock/fet/mullig vettni. Mitt mål är att väga typ 70kg :) bättre att satsa på ett mål som jag VET att jag klarar av. Är alldeles för lat för att gå ner i vikt..

Tänk om jag hade orken till att sminka mig varje dag som förut..
det hade varit nåt dä.

2 kommentarer:

  1. Är det sant som jag har hört att du är med barn och tänker behålla det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. åhååå vart har du hört det spännande ryktet då? ;)

      Radera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi