torsdag 31 mars 2011

110331 - dryg dag

Men shuuuuue!

Klev upp sju idag för att rusa ut till bilen. Sedan blev det är färd till lägenheten = tvätt = storstädning. Fyfaaan vad jobbigt! Städade i 8 timmar. Men nu är den äntligen inflyttningsbar :) ska överlämna nycklarna imorgon klockan 11. Varför blir allt så himla tidigt? Brukar ju kunna sova till 1 på dagen. Fast skönt att kliva upp tidigt också, då har man hela dagen framför sig. Men det är just det där med att KLIVA UPP på morgonen som är så jävla jobbigt. Helst då man inte är en morgon-människa.

Jag har en stor ikea-kasse med skor och kläder som ska bort. Ska fara till kusinen imorgon så att hon kan få kolla igenom det innan jag slänger/säljer allt. Är inte ens klar med rensningen -_- fett drygt.

Ska skjutsa syrran till stan nu sen ska jag våldgästa Tusse :D hehe


är allt annat än fräsch kan jag ju säga.
ps! mindre än 1 månad kvar tills
jag sticker ifrån Sverige... ds..

4 kommentarer:

 1. hej
  ditt halsband, har sett att du använder de mest jämt :) det är jätte fint. :)

  SvaraRadera
 2. Hur gammal måste man vara för att gå pånsystemet/köpa alkohol i turkiet? :) fin blogg!

  SvaraRadera
 3. Hej! Ville bara säga att du är ganska lik Effy i tvserien Skins. Speciellt på den här bilden! http://data.whicdn.com/images/8133859/tumblr_li9ihkcVst1qhwrw7o1_400_large.gif. Galet likt! :)

  SvaraRadera
 4. GUUD VAD VACKER DU ÄR PÅ BILDEN!!<3

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi