fredag 1 april 2011

110401 - typiskt mig

Tjenis penis!

Kom nyss hem ifrån stan. USCH vad kallt det var! Mina fingrar är fortfarande vita (har dålig blodcirkulation så då det är kallt får ja inget blod till händerna). Skämde ut mig ganska fint i banken också! hahaha.

Jag: Hej! Jag ville bara fråga en sak. Jag gjorde ett kontouttrag och då stod det att jag handlat på Tre kronor för 54:- igår??? jag har inte köpt nån pizza?? har inte ens använt mitt kort på en vecka och det var 2 år sedan jag käkade där.
Bank killen: Men har du nån försäkring här?
Jag: ehm.. ja?
Bank killen: Men den försäkringen heter Tre kronor. Så det är därifrån det dragit :) Så det är inte för någon kebabrulle..
Jag: :$

Jag dog lite.. I vilket fall är jag hemma nu och håller på att städa rummet som ser ut som ett bombnedslag. Medans lyssnar jag på Mr. Saxobeat. Har lyssnat på den ett bra tag men det är inte först nu jag fullkomligt älskar den!!!! man vill ba dansa och gå crazy.


looooove

1 kommentar:

  1. Ja visst är den låten bra :) Läst att du ska till Alanya och varit där förut och undrar om du har bra tips på uteställen, barer..förfest ställen osv..Jag o min kompis va där i oktober förra året i bara en vecka och då vart det inte lika mkt mycket ös som jag antar att det är under sommaren :)Nu åker vi ned igen den 29/6 o stannar tre veckor och bor på ett hotell nära hamnen! Så om du har bra tips på vad man kan göra o vad man ska tänka på där nere vore det skit snällt om du skrev de :)

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi