onsdag 20 april 2011

110420 - celluliter kan draaaa

Är det nånting jag HATAR på min kropp så är det celluliterna. Dom flesta har ju celluliter, mer eller mindre, så varför ska man skämmas över dom egentligen? Det har hänt typ en gång att jag gått med shorts utan beiga strumbyxor och då känner jag mig grymt obekväm och kan inte slappna av. Celluliter förknippas med överviktiga personer, enligt många. Men så är ju inte fallet. Det finns modellsmala tjejer som har det också..

Det borde finnas värsta mirakel lotion som tar bort celluliter (jag VET att det finns.. men dom hjälper knappast. Har testat två stycken.) Funderar på att ta bort dom då jag blir äldre och har råd. Kanske samtidigt som jag opererar brösten? we'll see.

Oftast är det hjärnspöken som hälsar på men. Typ då man går på stan i shorts så tänker jag ofta "okej.. nu kollar dom på mina celluliter..kul då.." Frågar ofta mina vänner "syns mina celluliter nu?". Men jag tror nog ingen tänker på det. Om jag ser en tjej med celluliter och som går med shorts tänker jag knappast "men gud vad fult" utan jag tänker "åh fan vad skönt att jag ej är ensam".

Jag själv har inte många. Men tillräckligt många så att ja bryr mig. feting irriterande.

Någon som kan tipsa om hur man "får bort dom" eller förhindra att man får mer? :D Dock är det nästan helt omöjligt för mig att få bort alla eftersom jag har haft det så långt jag kan minnas (hade det t.om då jag gick i gymnastik och då tränade jag stenhårt). Motion, drick mycket vatten och peeling är väl det enda jag vet. Dela gärna med er :)

fett irriterande.

7 kommentarer:

 1. drick mycket vatten

  SvaraRadera
 2. Det är bara bullshit att vatten skulle hjälpa. Celluliter är fett och det enda som hjälper är att du går ner i vikt.

  SvaraRadera
 3. Ni båda har jävligt fel där uppe. Uför Joga det hjäler! Det slimmar kroppen, har testat själv och det är det ända som funkar om man inte vill göra operationer.

  SvaraRadera
 4. Gå ner i vikt vet jag inte riktigt om jag vill göra. Då blir jag typ undernärd eftersom jag har bmi 19.3 nu (under 19 klassas man som undernärd). Träning kan jag dock hålla med om. Men varför jag har det kan vara mycket att jag har jävligt dålig blodcirkulation och delvis gener. Skrev ju att jag hade det då jag var som mest vältränad också. Därför är det så jävla svårt för mig att få bort dom :) om det nu skulle kunna gå liksom. Antar att jag måste bli undernärd för att få bort dom enligt dig :) får väl köra på det då ;)

  SvaraRadera
 5. ooh joga! det vill jag prova på :)

  SvaraRadera
 6. i längden som funkar så är det träning! träna rumpan och låren. då får du fastare hud. far på nått zumba pass och skaka rumpa för tusan ! :D hur kul som helt

  SvaraRadera
 7. Joga, jag hoppas du skämtar. Angelica, jag menade med min kommentar att du skulle gå ner i fettvikt inte kroppsvikt. Bygg muskler genom träning och gå ner i fettvikt. Förövrigt så skall du strunta fullkomligt i BMI då det inte visar ett skit.

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi