lördag 7 maj 2011

110507 - fortfarande förkyllldddd

Hallelåja!

Jag har fortfarande inte blivit bättre. Hostar tills jag nästan spyr och snyter ut min hjärna typ. Memo tjatade om att jag måste till sjukhuset. Så nästa gång han gör det, ska jag be HAN gå dit och fixa medicin heheh. Orkar ej gå.

Ska snart till Alex och visa våra förslag på affischer ocksånt. Orkar egentligen inte men tror inte tusse vill gå dit själv. Jag som ville ligga och steka på stranden idag !!! sket ju sig direkt.

Förresten. Någon som har några tips på vad jag kan dricka eller göra för att bli bättre? Jag har ingen röst, jag torrhostar och jagh ar typ 100kg snor på lager :( kul liv.

fyfan-a :(

4 kommentarer:

 1. Ush inte kul att vara förkyld i värmen. Men håll dig borta från solande, bakterier frodas ju i värme oså.
  Börjar du få ont vid kinderna eller i pannan så gå till doktorn för det kan hända att du fått bihållsinflammation.
  Annars är väl tipset nässpray och snyta sig ofta.
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. allergi? :) testa allergitablett och allerginässpray och se om det blir bättre.

  SvaraRadera
 3. Drick massa massa kallt vatten! Och när jag e förkyld brukar jag lägga i ingefära o massa honung i varmt/kokt vatten :) Lättar faktiskt lite på det onda! Dock är det inte är världens godaste!

  SvaraRadera
 4. Ett tips på en förkylningskur är att du skär upp ingefära i 5mm tjocka skivor, kokar det i vatten tillsammans med citronskivor i ca 10 min. Sila sedan bort ingefäran och citronen, och tillsätt en klick honung! Det kan vara ganska starkt pga ingefäran, men försök att bita ihop och dicka detta ca 3-4 ggr per dag! Det brukar alltid funka för mig :) Krya på dig, och hoppas att du har det bra i värmen!

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi