fredag 20 maj 2011

110520 - sjukt mycket på G

Hallådär köp blåbär!

Detta inlägg skriver jag med alkohol i kroppen, så ni får ursäkta mig om det blir lite särskrivning hehe.

Jag och Tusse har iallafall jobbat för fullt dom senaste dagarna (därav den sugiga uppdateringen). Vi jobbar i kenakle (stavning?) typ 6km ifrån Alanya, och vi jobbar 11+ timmar per dag. Snacka om utmattande. Fattar inte ens själv hur jag orkar vara vaken denna tid.

Imorgon ska vi kliva upp 8 på morgonen. Inte så skönt va? Då man är van att kliva upp 1 på dagen. Men om man vill tjäna pengar så måste man. Har jobbat i 4 dagar nu och jag börjar gilla jobbet mer och mer. Första dagen höll jag på att döda någon på riktigt. Men idag så dansade jag och tusse inför massor av människor på en scen ;) det ni! det trodde ni inte va? hahaha.

Jaja! jag försöker vara vaken tills Memo kommer hit. Han har ingen nyckel till lägenheten så jag måste öppna åt han då han ringer, annars får han sova ute mohahaha.

Uppdaterar då jag väl har tid. Det är så sjukt mycket nu :( Puss och godnatt!

2 kommentarer:

  1. Vad äre för jobb då ? :D

    SvaraRadera
  2. Sjukt fin tröja!! Antar du köpte den på Alanya, grymt snygga tröjor dem borde ha där ;O!

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi