söndag 22 maj 2011

110522 - dör en skvätt

Jag är död. Jag är sååå jävla död. Festade till 7 på morgonen, sedan drog jag och tres och spelade vollyboll med några direkt efter. Sen då vi kom hem för att sova insåg vi att vi skulle börja jobba om en halvtimme, så det var bara att springa till bussen. Ingen sömn alls har jag fått. Eller jo, somnade 45minuter i solen idag. MED EN HAND PÅ MAGEN(!!!!) nånting jag sagt till mig själv att jag aldrig kommer lyckas med. Så jävla fult. Vill bara sova och sova och sova. Och äta. Är fett hungrig.

Börja klockan 8 igen men tvekar starkt på att jag kommer klara mig dit. Kommer sova som en stock då jag väl somnar, också har min mage börjat krångla. Måste nog vara för all alkohol jag fått i mig denna månad. Inte bra inte bra. Måste börja ta det vääldigt lugnt nu.

Var iallafall på ett turkiskt bröllop igår. SJUKT FINT! jag dog lite. Jag vill också har nåt liknande bröllop. Jag måste nog gifta mig med en turk hehe :)


Videon gör ingen rättvisa alls.

1 kommentar:

  1. Du kanske måste ta några dagar du vilar från fest och bara sover och tar det lugnt så kommer du nog må bra snart igen ;) <3

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi