måndag 18 juli 2011

110718 - Äntligen!!

Men ÄNTLIGEN vill fitt internet fungera! blev galen där ett tag.

Hej förresten! hur är det med er? :) Förlåt för sugig uppdatering men som vanligt vill internet alltid krångla då jag går in på blogger.com. Det har inte hänt något speciellt sedan vi kom hit. Har bara festat varje kväll ;)

Igår så drack jag dock inte så mycket, men jag vaknade upp sjukt bakis? irriterande. En grej till som var sjukt irriterande var att jag kom inte in på Havana Club igår (!!!!!!!!) vi ville ju se kissan, gejjan och rossan ju.
Vakten: You cant come in here..
Jag: are u serious? :s
Vakten: yes *tryckte bort mig*
Jag: why?
Vakten: Cause i know you work at Hollywood
Jag: so?
Vakten: So.. you cant come in here.
Jag: so i cant come in just because i work in hollywood?
Vakten: thats right
jag:  You're fucked up.. *försökte smita förbi*

Men det gick såklart inte. Fett förbannad gick jag till min chef och skrek ut min ilska hahah.. Havana trodde alltså att jag skulle dra med mig folk ifrån havana till hollywood. Vilket jag ALDRIG gjort. Så jag fattar inte varför vaktjäveln ska vara så tjurig. Har ju alltid fått gått in dit tidigare. Bryr mig dock inte så mycket eftersom havana SUGER!!

Ikväll så ska vi bara ta det lugnt. Om det inte blir så att tjejerna vill dra till havana beach party. Sen imorgon blir det nog Dimcay :)

PS! japp jag är tillsammans med Tunay.

Så han rör ni då fan inte ;) hahahah.
gammal bild på mig, en bög och tusse.

9 kommentarer:

 1. kan du inte lägga upp en bild på dej och tunay då? :D:D:D:D:D:D:D

  SvaraRadera
 2. tillsammans du som säger att du inte klarar av ett förhållande? När ska du sluta upp med din dubbelstandard?! Det är ju helt klart löjligt! Sedan med en turk som du kommer att lämna om typ 3 månader? :S

  SvaraRadera
 3. Varför ger du dig in i ett förhållande med en kille som du kommer flytta ifrån om några månader? Planerar du att åka tillbaks och bo tillsammans med honom eller vad är det frågan om?

  SvaraRadera
 4. men varför bryr ni er så mycket?
  Om hon vill ha ett förhållande med den här Tunay, låt henne!
  Om det nu bara skulle hålla tre månader, så är det fortfarande inte NI som mår dåligt av det.

  Och vadå dubbelstandard? People change.
  Snälla, sluta låtsas som att Angelica är ett barn som inte fattar nånting.

  Haters gonna hate.

  SvaraRadera
 5. du du varkar så snäll och rarr men hur gamal är du...............? och jag har sett dej på youtube och det är skit bra love you <3 <3 hoppas att vi ses <3

  SvaraRadera
 6. Om hon nu inte är ett barn så behöver du väl inte ställa dig och försvara henne heller? Dubbelstandard, dra åt helvete.

  SvaraRadera
 7. *Dubbelmoral menar du?

  Jag försvarar ingen, menar bara att det är jävligt onödigt att klaga på hennes liv bara för att du är missnöjd över ditt eget.

  SvaraRadera
 8. ehee, du skrev att du aldrig hade lockat folk till hollywood, men det var ju ändå det du skulle göra igår, visst? Det var iallafall vad din syster skrev på hennes blogg. Du vinner inget på att ljuga i bloggen...

  SvaraRadera
 9. Detta skulle jag säga till alla tjejer som råkar ut för Tunay´, eftersom ingen är värd att bli behandlad så dåligt. Du vet väl vad han gjorde mot sin förra flickvän Nicki? Tunay är inte bra! Var försiktig tjejen...... han är både oärlig och våldsam!

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi