måndag 5 september 2011

110905 - Turk tjuv jävel !

Kom precis hem ifrån stan. Har varit där och fixat massa grejer. JUSTJA! nu kom jag på en sak jag kan berätta som hände i Alanya.

Det började med att vi hittade en jätte full tjej utanför en restaurang. Efter mycket om och men fick fram vilket hotell hon bodde på, så vi tog med henne i taxin och for dit. Taxichauffören sa att hotellet var påväg mot Alanyum (där vi bodde) så det var perfekt tänkte vi, eftersom vi inte hade så mycket pengar på oss. Men han körde åt helt fel håll och då sa jag att han måste stanna för att jag vägrar betala mer än vad som sas. Men han stannade inte. Efter att han stannade vid rödljuset hoppade jag och Tusse ut och sprang som några idioter hahah. Sen märkte vi att han körde runt och letade efter oss så vi gömde oss i en gränd. Då kom en turk och frågade om vi ville ha hjälp och då frågade jag om jag fick låna hans mobil, vilket jag fick. Då ringde jag en vän till oss som bodde två karter därifrån och frågade om vi fick komma in till honom och vänta på en annan skjuts. Då jag lagt på telefonen och gav tillbaka den så SLET han av mig min väska och sprang som en jävla jude. Jag som hade high heels på mig hade inte en chans att komma ifatt. Förbannad och ledsen gick vi till våran vän och då börja jag tänka på vad jag hade i väskan och kom på att jag inte hade något speciellt där i. Bara börsen med körkortet i.

Sen på morgonen då jag träffade syrran berättade jag händelsen och då sa hon "MEN VAFAN! JAG LA MIN MOBILJÄVEL I DIN VÄSKA!!" så hennes mobil blev också snodd haha. Så jävla irriterande.

Jaja tillbaka till nutiden. Jag var iallafall i stan för att fixa en massa. Bland annat körkortet, reseförsäkringen, skriva in mig på arbetsförmedlingen igen, beställa ett nytt bankkort och ett nytt svenskt simkort. Då jag beställde nytt simkort så hittade dom ÄNTLIGEN vad det var för fel med det mobila bredbandet. Jag har haft problem med den där skiten i 6månader och först NU fixade dom det. Känns skönt det iallafall.

Men nu ska jag gå till syrran i Tvrummet. Vi ska beställa lite kläder och skor ;)


jag älskar mina svarta linserrrr!

2 kommentarer:

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi