måndag 3 oktober 2011

111003 - Min helg

Hej!

Sorry för dålig uppdatering. I Fredags var jag som sagt på O´learys med Sofie, Veronica och Marina. Tänkte hem rätt tidigt, men det blev att jag kom hem runt halv 4 ändå haha. Ganska jobbigt att kliva upp på morgonen ;) Men jag såg fram emot att få börja jobba. Det var roligt att få komma tillbaka :) Dock var det JÄTTE stressigt hela dagen. Sprang fram och tillbaka. Men det gick jätte bra ändå :D lite stolt över mig hehe. Skulle jobbat nu till helgen också men jag måste försöka hitta någon annan som kan jobba åt mig eftersom jag sticker till Istanbul på Onsdag.

Sen i lördags var jag ut med Sofie och Veronica igen. Vi förfestade först hos Verra, sedan stack vi till Joel och sedan Harrys. Det var väldigt mycket folk där, det var länge sedan haha. Minns att jag halkade framför alla, sedan fick jag panik och dansade in på toaletten och sjöng "det där hände inteee det där hände inte-eee-eee" hahahah ful jag är.

Iallafall vaknade jag upp med baksmällan ifrån helvetet. Sedan fick jag skjuts till Subway där jag bakisåt med födelsedagsbarnet Martin :)

Och igår så hade vi Disneykväll hos Emma. Det var riktigt mysigt! Det måste vi göra om tjejer :)

"Börjar din mage blir stor asså börjar bebisen bli stor i magen ???? "
aaa jag börjar bli lite fet.
 Det känns som att han kommer bli en fet bebis såsom han växer.
Förresten, är det farligt att dricka alkohol om man är gravid?
hahaha..driver.

8 kommentarer:

 1. alltså är du gravid eller är de någon som startat rykte igen? jag menar det sista vore inte så ovanligt i lilla övik. haha men om du är gravid så kommer de (spelar ingen roll vem som är pappa) bli den sötaste ungen ever :)

  SvaraRadera
 2. Vart jobbar du?

  SvaraRadera
 3. Hejsan du är gravid?????

  SvaraRadera
 4. Okej!
  Jag tänkte väll att du drev men alkohol blev lite räd där ett tag

  Men Jag önskar dig lycka till med bebisen. Och jag hoppas att det blir en söt liten bebis eller jag behöver inte hoppas jag vet att det kommer bli en söt liten bebis efter som att den kommer från dig!

  Du är ju Själv jätte Jätte söt!

  SvaraRadera
 5. GRATTIS!, DU ÄR GRAVID! DET ÄR HELT UNDERBART!
  MEN KOMMER BEBISEN TRÄFFA SIN PAPPA?. ANNARS FÖRSTÅR JAG, MEN JAG SÄGER BARA OM DIN BEBIS HAR CHANSEN ATT TRÄFFA SIN PAPPA SÅ BORDE DEN GÖRA DET!, Jag vet hur det känns att mista sin pappa GUD LYCKA TILL GUMMAN!!!!! VAD SA DIN MAMMA? :) ÅHH VAD GLAD JAG BLIR!!

  SvaraRadera
 6. Är du seriöst gravid?
  Kan väl inte säga rätt och rätt, men känns ändå som att vi har lite "rätt" att veta som läser din blogg..
  Samtidigt har du ju såklart ett privatliv, men man blir himla nyfiken och provocerad faktiskt.

  SvaraRadera
 7. haha det här är såå roligt, hon är ju inte gravid!!!!! Hon driver ju bara med er, hahaha

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi