fredag 7 oktober 2011

Mot Arlanda!

Men hallå puddingar! Vet ni vad jag gör nu? Har precis klivit in i bussen och framför mig väntar en resa på lite mer än 7 timmar ungefär. OM jag nu inte missar den dvs, men det hoppas jag att jag inte gör. När jag skriver detta så har jag inte packat klart än, nejnej. Jag är en tjej som alltid är ute i sista minuten kan jag ju säga haha.

Tänkte ägna detta inlägg till att skriva vart jag ska någonstans och vad jag ska göra. Först och främst så bär det av till Istanbul där jag ska träffa Ozan. Ni vet han jag pratade om i April? Han jag såg på flygplatsen i Istanbul? Sångaren? Ja you name it. När jag landar i Istanbul så kommer han och hämtar mig och sen antar jag att vi far hem till han. Sen blir det full rulle. Först ska vi till studion där vi ska lyssna på hans kommande album. Ska även träna in olika scener till musikvideon för att på söndag börjar vi spela in. Jo just ja! Jag ska vara med i hans musikvideo om jag nu inte bangar i sista minuten. Just nu känns det helt okej, det enda problemet är att jag INTE KAN SE LEDSEN UT PÅ BESTÄLLNING! men vi ser väl om jag lyckas.

Efter lite studio, inspelning, mat (såklart..älskar mat..), shopping och lite annat bär det av till Paris där jag ska shoppa lite mer och besöka Disneyland. Längtar som ett litet barn på julafton! Har alltid velat fara till disneyland. Och Paris överhuvudtaget hehe. Har även hört att dom har en stor gata i Paris med BARA skoaffärer? kommer jag vara i himlen eller vadå?

Efter det blir det hem till Sverige igen tror jag. Antingen far vi tillbaka till Istanbul också flyger jag till Sverige därifrån. Vi märker väl..

Hoppas ni får en bra dag! Själv lär jag väl dö av trötthet för jag är tveksam om jag kan sova nånting under resan.

Om planet nu kommer krascha (hoppas jag verkligen inte.. är för ung för att dö.. lär ta mig en vinare på flyget för jag har blivit liiiite flygrädd faktiskt) så vill jag bara säga att JAG ÄLSKAR ER MIN FAMILJ OCH VÄNNER SÅ SJUKT MYCKET! ni betyder jättejättejätte mycket för mig. Också älskar jag er mina läsare också såklart :) ni är för gulliga!

Uppdaterar då jag får chansen i Istanbul :)

Istanbul by night. Sjuk stad.

3 kommentarer:

  1. haha "Jag är en tjej som alltid är ute i sista minuten kan jag ju säga haha" för inte så många dagar sen så skrev du att du hatade att vara ute i sista minuten och gärna vill ha saker klart typ. quick changes? ;)

    SvaraRadera
  2. Jag är jätte glad för din skull att du ska iväg på äventyr men akta dig snälla! Jag hade personligen aldrig vågat följa med någon random kille som man träffat en gång, och särskilt inte utomlands, kan ju hända vad som helst med dig. Var rädd om dig!!

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag kände att jag bara måste flika in. Okej, det låter roligt. Men snälla, var försiktig! Du skulle inte åka själv..

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi