torsdag 3 november 2011

111103 - Gårdagen

Hej pullisar!

Sofies hår vart jätte fint! Hon hade  en jätte fin rödfärg i hela håret, vill också ha det hehe. Iallafall så igår var jag och fikade på UH med Sofie och Issa. Vi pratade om julkalendrar och barn. Kan säga att barnämnet blev ett riktigt hett ämne att prata om hahaha. Sofie hade en helt annan åsikt än vad jag och issa hade och vi kunde inte enas, så därför hoppade vi över till julkalenderämnet ;) Efter det for jag till Emma och Pontus där Mattias också var. Där drack dom vin och käkade ost och kex. Jag drack dock inget vin eftersom jag var chaufför igår, men spel spelade vi. Jätte trevligt :) DOCK är Mattias så omänsklig så han kunde typ 90% av ALLA tjejfrågor. Vart får han allt ifrån (?) snacka om allmänbildad. Jag själv kunde knappt 20% av killfrågorna haha.

Efter det skulle Emma&Pontus gå och lägga sig så jag och Mattias drog till stan. Och för att fördriva tiden så köpte vi två påsar bilar (ni vet dom där godisarna) plus 3 muggar. Sen drog vi till Paradisgaraget och tävlingen drog igång. Vi tävlade om vem som kunde kasta i flest bilar i sin egen mugg haha! Jag med min vinnarskalle blev förbannad (fast jag höll det inne hehe) så vi dog till Marry can och väntade på att syrran skulle komma ut ifrån festen. Sen skjutsade jag hem Mattias och babben och sedan drog jag hem och sov.

Ja det var min gårdag typ :)
Nu ska jag äta.

1 kommentar:

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi