tisdag 6 december 2011

..

3 kommentarer:

 1. du lät lite som svampbob xD fan va gulligt,va du förkyld?

  SvaraRadera
 2. Nej precis han sa aldrig att den va fake.. Alltså de han säger i videon är ju såklart inte att han ljugit . Utan han svarar till dom som skrivit elaka saker och är elaka efter han gjorde videon. Så den är absolut inte fake. dessutom som du också sa så ändras ju saker på 4 månader. Gud , folk ska alltid vara så elaka . Mitt hjärta gick sönder när jag såg den där videon och se en annan människa sådär ledsen på grund av folk mobbar honom . Han är liksom som vilken ung pojke som helst , Skulle kunna vara ens lillebror. Man ser ju i den nya videon att han vill visa mer självförtroende och svara till alla som skrivit elaka saker , Om man läser kommentarerna under så skriver ju folk " saker som : " åh , fina osynliga ärr " eller " klart att alla hatar dig , din bög " osv .. Så man får inte misstolka hans video tycker jag , man måste se helheten av de han säger. så ser jag de iallafall..

  Gud , vad jag försvarar honom nu .. Men blir så ledsen att folk hittar svagheter eller minsta fel för att trycka ner och sprida ännu mer rykten osv, inte bara med han , men så är de alltid. Kan inte fatta hur folk tänker..

  SvaraRadera
 3. Heej! Vart har du köpt ögonfransarna som du har på dig i denna video? Super snygga ju! :D

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi