onsdag 14 mars 2012

120314 - älska vädret!

Men hallådär!

Visst är det sjukt fint väder ute idag? Så typiskt att jag jobbar. Men slutar nog rätt tidigt idag så efter det blir det nog en promenad i solskenet :)

Igår så var jag hos mormor och morfar. Dom bjöd på sjukt god mat (som vanligt) och jag tror jag åt iallafall minst 4 portioner hahah. Pappa sa att han börjar bli lite rädd, för han trodde att jag var gravid. Eftersom jag äter som en häst nu förtiden och för att jag ofta pratar om bebisar. Men det är jag inte (säger det nu för sista gången). Fick en liten briljant idé, att jag skulle fråga mamma "vad skulle du säga om du snart blir mormor? - för det kommer du bli iallafall" vet ni vad hon svara??? "är syrran din gravid? Kan ju inte vara du iallafall, så mycket som du super och håller på" :( oftarååååå. Alkisvarning eller? Skoja. Men jag tycker själv att det har blivit mycket fest detta år. Måste chilla lite. Så jag ska vara nykter i iallafall en månad då jag börjar mitt jobb hähä.

Efter det kom Robin förbi. Vi såg big brother (KAN SIPAN ÅKA UT? Drygare människa får man fan leta efter) och nåt annat skit. Sen imorse så kunde vi snooza 1 timme istället för 20min, för han skjutsade mig till jobbet. Det var Pretty awesome.

Nej nu ska jag återgå till jobbet :) puss!

(utsikten ifrån hotellrummet.. Vad vill dom fula kranarna? :s)

2 kommentarer:

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi