måndag 5 mars 2012

Tipsa oss!

Sov hos Sofie inatt. Myyyysigt värre. Ska dra till stan nu :) ska boka en tatueringstid, gå till af och försöka att inte shoppa. Måste ju spara pengar till våran tripp ;)

Justja! Skulle ni kunna hjälpa oss? Om vi inte hittar en utomlandsresa så ska vi till någon ort här i Sverige och göra den osäker. Kan ni tipsa oss om en stad med helt ok shopping och galna nätter? ;)

6 kommentarer:

 1. Stockholm??
  Eller annan större stad :)
  Borås, ifall ni vill shoppa! Mecka för mode i sverige. Många snygga människor där, alla vet vad mode är, HM ocj Nelly kommer typ därifrån ? Inte hundra men typ :p

  SvaraRadera
 2. Jag kommer från Borås jag rekommenderar inte shopping här! Men det är ju en textil stad och många studenter här, men jag åker alltid till Gbg eller Sthlm och shoppar! Här finns butiker som finns överallt. Gina H&M sisters m.m.. :))) om du ska åka utomlands, har du varit i Lloret de mar? I spanien! Älskar de stället! Jobbade där för några årsedan..! Åk dit om du vill uppleva galna partykvällar!! Hehe!

  SvaraRadera
 3. vad för tatuering? ;P

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi