fredag 27 april 2012

Mot tiden.

Godmorgon chillisar!

Lägääää? Själv är det awesome. Förutom att jag måste verkligen duscha men jag hinner inte haha. Får göra det efter jobbet istället. Hinner dock inte skriva så mycket eftersom jag ska ta bussen 10.00. Och jag har inget att skriva haha.

Jag vill ju verkligen blogga. Men det är så sjukt svårt, eftersom jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Det enda jag gör på dagarna nu förtiden är att jobba. DOCK så kommer ni att se mycket mer outfits och shopping framöver. Det låter väl bra? ;)

Och när jag flyttar till lägenheten lär det bli mycket mer uppdateringar också.

Nu ska jag inviga det underbara vädret med att INTE ta med mig jackan ut hehehe.



Jag för 2minuter sedan. höhö.

9 kommentarer:

 1. Vet du om de söker sommarjobbare på comhem??
  Eller vem man ska höra av sig till ang jobb.

  Svara gärna i min blogg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan! Dom söker inte sommarjobbare på comhem. Inte vad jag vet. Man måste gå en utbildning osv innan :)

   Radera
 2. Hej! sjukt fin du är! jag har läst din blogg lite så där hipp som happ o för länge sen hade du linser tror jag :) dom var mörka jättefina på dig som redan har fina ögon! är de svarta elr bruna? :P skulle gärna vilja köpa linser jag med. vart har du köpt din fantastiska linser?? :) skulle bli jätteglad om du svarade i ett inlägg!!:) tack på förhand! // Marie.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! åh tack så mycket, vad glad jag blir :) Jag hade svarta linser. Jag köpte dom i turkiet :/ så jag vet inte vart man kan hitta liknande här i sverige. Hittar bara kolsvarta linser som itne alls är lika snyggt. Dom linserna jag köpte smälte liksom in.

   Radera
 3. Så fin! Jag undrar , använder du löshår? eller hur lång är din naturliga längd?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder löshår då jag har håret i en hästsvans :)

   Radera
 4. Hej asså du ör sjuuukt fin oh älskar din blogg men det är en sak jag inte fattar, den dära uppe i hörnet men anelicasbaby typ 10 days to go? Du är väl inte gravit med tanke på att det inte ser ut som så på dina bilder? asså inget illa ment men jag undrar bara? tacksam för svar! KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte gravid ;) Har den där för kul. Kram!

   Radera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi