torsdag 26 april 2012

Modevisningen

I tisdags så var jag på en modevisning som sipan var med i. Den höll till på Skyttis. Helt okej visning, dock så störde jag mig så nå jävulskt på han som skötte ljudet. Alldeles för låg musik och han failade med allt. Men annars så var den okej.

Dock så tänkte jag på en sak. Jag vet inte hur just dom valde modeller, men om jag hade en butik så skulle jag valt modeller som iallafall kan gå på en catwalk och ser bra ut. Och vissa lyckades välja fina modeller.. men vissa.. alltså.. Nä okej jag ska inte gå in på modellerna egentligen. Men då dom väljer en modell som knappt kan gå och inte har någon utstrålning så får dom skylla sig själv om man inte köper kläderna.

Och nu kommer ni att säga "men hallå.. är det modellerna eller kläderna man köper?". Men man köper faktiskt hellre kläder som sitter på en snygg modell. Det är bara så.

Kajsa var väldigt duktig. Sjukt söt tjej.

Hon var också duktig. Och kroppen ska man inte prata om. Toooo die for = japp.


(Denna bild är ifrån första modevisningen. Lägger in mer bilder
ifrån den senare.)2 kommentarer:

  1. kroppen to die for är ju Antons Carro! ;> and yes she's hoooot!

    SvaraRadera
  2. vilka butiker var med? och vilka var bäst då? :) jag har varit på några modevisningar tidigare så jag förstår vad du pratar om..

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi