onsdag 1 augusti 2012

mina bebbar

Sitter just nu på jobbet och är frustrerad, arg och ledsen. Kan tyvärr inte berätta vad det är om, för tydligen är dom jätte hårda med att man inte får berätta om jobbet utanför jobbet (???) menmen. Allt handlar om skitsnack iallafall.

I vilket fall så kommer mina kissebebisar snart hitta nya hem. Alla är inte säkrade men det är några som ska kolla och kolla på dom. DOCK så kanske min morbror ska ha Wille, men eftersom han inte är hemma sådär jätte ofta så vet han inte riktigt. Min bebis. Min älskling. Min kämpe. Jag kommer gråta hårt då han får ett nytt hem. Jag älskar alla mina bebbar men min Wille är speciell. Det är nog för att jag har varit som en liten extra mamma åt honom. Mamma som trodde att han inte skulle överleva eftersom han var sjukt liten. Nästan ingen kattunge överlever om dom väger under 50gram och han vägde 42gram om jag inte minns helt fel. Men jag var fast besluten i att hjälpa honom och han var och är en riktig kämpe :)

Det kommer sluta med att jag tar hem honom själv och far hem till honom varje rast haha.

Min stjärna :)


2 kommentarer:

  1. Tillsägelse angående klädpolicyn eller?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha nej, det hade jag nog kunnat skriva ;) klär jag mig för porrigt eller? hiuhihihihhihi

      Radera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi