måndag 3 september 2012

döless!

Första dagen på jobbet efter semestern börjar snart. Och jag har en sjuklig mensvärk + ibs magevärk just nu. Jippi. Men ska försöka ta mig till jobbet ändå.

Sitter och storgråter för mig själv. Är döless på detta nu. Helst att det ska behöva påverka min vardag. Att jag ALLTID ska behöva vara nervös för att äta någon annanstans än hemma. Att jag ALLTID har sjukanmält mig ungefär 4-5ggr i månaden från jobbet pga magfanskapet.

Även fast jag varit noga med vad jag stoppat i mig de senaste veckorna så funkar det fortfarande inte. måste ringa till läkaren snart så att dom kan kolla vad fan det är för fel. Dom har gjort det massa gånger förut och inte hittat något men. Nånting mer finns väl att göra? Det är väl knappast jag som har detta problem? eller? gaaaaaaahhhhhh..

Update: Ringde nyss läkarfanskapet och hon kom fram till att det nog måste vara endometrios. In my ass säger jag. Har haft detta problem sen jag var typ 12år. Hade jag mens då? nej.
Sen sist men inte minst så vill jag bara säga att jag har världens bästa och finaste pojkvän som jag älskar huuur mycket som helst. 


till månen och tillbaka.3 kommentarer:

 1. Hej Angelica!

  Här har du en till som har exakt samma besvär som du med magen, det är ett rent helvete. Jag har en blandning av IBS och magkatarr =/ Det ända som hjälper enligt läkarna är att äta rätt, och ja det är ju verkligen enkelt..-.- Jag får så sjukt ont ibland, av all mat. Och jag är med nervös över att äta någon annanstans än hemma, har varit hemma väldigt mycket på senaste tiden, så jobbigt när man verkligen vill jobba :( Ville väl mest säga att jag har samma problem, ibland känns det som man är helt ensam om det! Styrke Kram Matilda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch då :( Hoppas att allt ordnar sig för dig! lider med dig som fan. Styrke kramar tillbaka!

   Radera
 2. Johanna Elfving8 september 2012 00:47

  Kolla upp homeopatmedicin :)

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi