tisdag 23 oktober 2012

trött på att vara trött.

Alltså det här går fan inte.. Jag vet att jag klagat på att jag varit trött men nu börjar det gå över gränsen. Jag har försökt få mina 8 timmars sömn varje natt (och det har jag fått) men ändå är jag så jävla trött. Jag äter mer än normalt eftersom jag tänkte att det kan vara för att jag äter så extremt dåligt, men fortfarande lika jävla trött. Jag somnade nu och sov ungefär 2 timmar = fortfarande jävligt trött. Jag t.om DRÖMDE att jag var så jävla trött. Jag somnade på dansgolvet, jag somnade då jag var dj, jag somnade då jag pratade med en kund på jobbet, jag somnade i stan på vägen, jag somnade då jag blev jagad av en mördare osvosvosv. Jag kunde inte prata och det var som att jag var stenpackad. Jag är för trött för att sminka mig, duscha, städa, jobba, laga mat, äta, gå, fara till familjen osv.. blä.. Jag halvsover nu så om texten blir cp, då vet ni varför. Måste kolla upp detta NU. NU PÅ MOMANGEN GODDAMNTIT! är trött på att vara trött. Har ni nån idé om vad fresen det kan vara?! PS! jag har feber också om det kan vara till nån hjälp.

4 kommentarer:

 1. Kanske är någon brist du har? Järn t.ex.
  Jag är ju vegetarian och så fort jag är trött eller febrig är det oftast järn eller proteinbrist. Men om du äter mycket kött borde de va lugnt. Annars kanske vitaminer?

  SvaraRadera
 2. Linda Holmgren23 oktober 2012 17:56

  Jag har det exakt likadant och så har jag haft det i.. en månad? två månader? Sjukt frustrerande..

  SvaraRadera
 3. Jag är inne i exakt samma svacka, trött hela tiden och skulle kunna sova bort en hel vecka...
  Den kom efter Turkiet, misstänker att sedan man kom hem (kan tänka mig att det vart samma för dig även om du vart där lite tidigare än jag) så har det bara vart grått och trist.
  Så har ju hela sommaren vart med, man har ju inte fått den dosen av sol man faktiskt behöver för att vara pigg...
  Jag vet inte men jag tror att det kan nog vara en stor bov i dramat, för lite sol och fina dagar.. Man är liksom inte pigg på nått alls egentligen.

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi