onsdag 24 oktober 2012

Akuten

Godmorgon!Usch vilken natt. Har legat på sjukhuset från halv1 till 5. OM det var drygt.

Hade känt av hela dagen att jag hade lite ont i magen, men inget märkvärdigt eftersom jag ofta har det som ni vet. Men sakta men säkert så började det göra ondare och ondare. När det började hugga till ordentligt så sprang jag till duschen och spolade hett vatten på magen och då blev det lite bättre. Gick till sängen för att vila, men precis då jag la mig ner så högg det till igen, så jag sprang återigen till duschen.
Min värk brukar komma i intervaller. Värken brukar oftast bara hålla i sig i cirka 10minuter (alltså då det gör som ondast) sedan försvinna, men denna gång försvann den inte så jag började få panik. Jag hade så jävla ont, ondare än vad jag brukar ha (och jag brukar ha riktigt jävla ont).

Jag vred mig i smärtor. Visste inte om jag ville stå, ligga eller sitta. Testade allt möjligt men smärtan ville inte dämpa. Började kallsvettas och skaka och jag började känna mig illamående på köpet. Kastade av mig alla mina kläder som var typ genomdränkta av svett (euw) och la mig återigen i duschen. Jag försökte skrika på Kicken men jag fick inte fram nåt, kunde inte prata alls. Försökte sträcka mig till min mobil men jag kunde inte röra mig, var helt paralyserad. Spydde en gång och efter 10sekunder blev det svart. Vaknade upp efter ett tag (vet inte hur länge jag låg avsvimmad) av att katten satt bredvid och skrek. Försökte med den lilla kraften jag hade kvar att ropa på Kicken och tillslut kom han in.

Jag började storgråta. Dels för att jag var så jävla rädd att den outhärdliga smärtan skulle komma igen, men också för att smärtan gick ner och jag blev så sjukt utmattad. Jag sa att jag kommer dö på riktigt om jag får så ont igen så han ville att vi skulle fara in på akuten men jag sa nej först. Men efter 2minuter så börja jag känna att smärtan var påväg igen så jag kastade mig till telefon och ringde mamma.

Mamma kom och hämtade mig sen for vi till akuten. Väl där så tog dom massa blodprov (som vanligt), tog febern och jag hade 35 grader. Kall tjej haha. Sedan fick jag gå in i ett annat rum för att vänta på läkaren. Läkaren kom in och ställde massa frågor och tog på magen, sedan fick hon såklart ett akutfall så hon fick lov att springa dit. "jag kommer strax". Visste redan då att vi kommer att få vänta i några timmar, och det fick vi. Efter 3 timmar så kom hon tillbaka. Hon fixade remiss till kirurgen, medicinkliniken och till en gynekolog. Det var nästan värd väntan ändå, för det är första gången mitt problem "tas på allvar". Och jag hoppas till guuud att jag får komma dit så fort som möjligt och att dom hittar vad felet beror på.


Och jag hoppas av hela mitt hjärta att det INTE är endometrios eller chrons. Tack.

Nu ska jag sova. Är sjukt trött som ni vet.

1 kommentar:

  1. Usch det låter inge kul! Hoppas du känner dig bättre snart! :)

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi