tisdag 25 januari 2011

guud

må bare si en ting, og det er spesielt rettet mot deg angelica. Selvom du kanskje ikke tror det og har en blokka hjerne så er faktisk tyrkere mennesker også, og du kan ikke sette alle i en bås, selvom mange av dem i ALANYA liker å tulle med jenter så betyr det ikke at alle er sånn, Husk det er alanya, du har vært 1 sted i tyrkia og tror alle tyrkere er sånn. kanskje du burde reise litt rundt i landet før du åpner kjeften din? jeg vet om fler som er sammen med tyrkere derfra, og de er snille så slutt å synd synd på andre, syns heller synd på deg selv for at du er så dårlig menneskekjenner. Jeg vet du liker stedet og syns det er gøy, ikke missforstå, men slutt å bruk ordet tyrkere som et skjeldsord, det blir helt feil! Det fins bra mennesker over alt. Og er ikke rart de i alanya oppfører seg som de gjør når svenske jenter står på bardisken uten klær ;) hallo hva forventer man..

Nej jag menade inte alla turkar heller. Det är fel att dra alla över en kam. Och det är som du säger: Inte konstigt att turkarna beter sig som dom gör då.. Vänta lite nu? SVENSKA TJEJER? så det är bara svenska tjejer som dansar på baren utan kläder?

Och nu kommer du säga "Menade inte bara svenska tjejer" Nej okej., Ser du hur lätt man kan missförstå varandra? :) självklart menade jag inte alla turkar/kurder. Det finns dom som vill en väl i turkiet. Du måste flytta till Alanya om dom ska börja lita på oss turister, såsom vi kan börja lita på dom.

Så kalla mig inte en dålig människa när du skrev exakt som jag gjorde nyss.

Ps1. Jag älskar google translate.
Ps2. Det är snarare norskarna som dansar naken på baren. Vi svenskar har iallafall underkläder på ;)
xoxo.

4 kommentarer:

  1. Du kan inte alltid lita på google translate. Dårlig menneskekjenner betyder dålig människokännare, inte dålig människa.

    SvaraRadera
  2. håller med den där uppe, och hon har lite rätt i det hon säger också.

    SvaraRadera
  3. kalte deg ikke for et dårlig menneske, det er du nok ikke, kjenner deg heller ikke så det ville jeg ikke sagt. Helt greit det du sier, ja folk kan missforstå hverandre, men da burde du skrive litt bedre neste gang for hvis du leser over det du skriver, og du ser det fra et annet perspektiv så kan det veldig lett se ut som noe annet selvom du ikke mener det slik. ;)du har sagt det før også, så folk reagerer faktisk.

    SvaraRadera
  4. Dansken har rätt indeed.

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi