fredag 25 mars 2011

110325 - Fest för fulla muggar!

Godmorgon snäxi guys!

Vaknade runt 9 tiden imorse av att det var kokhett i lägenheten. Det är en nackdel med att ha morgonsolen, hade gärna velat ha kvällsolen istället ;) Ska snart hoppa in i duschen och bli freeeesh. Senare ska jag in till stan för att köpa lite vodka och småsaker till cocktails som jag ska göra imorgon åt min syster som fyller 18 :) Eller hon fyller år på söndagen men ska fira den imorgon med sina vänner.

Senare ikväll blir det fest för fulla muggar :) måste köpa hårfärg och hudfärgade tights sen är jag ready to go ;) lösögonfransar måste jag också köpa, justeja.

Jag kom på en sak.. visst borde det finnas lösögonbryn? hahaha. Eller det kanske finns, vad vet jag. Skulle inte förvåna mig. Men det skulle varit jävligt skönt! iallafall för oss med sjukt fula ögonbryn. (jag har snygga ögonbryn då jag målar dom. Men ni ska se dom då dom inte är målade! ahahahah döööör)


jag nyss..
tur att inte skabbigheten fastnade på bild hahaha.

3 kommentarer:

  1. Har för mig att du skrivit förut att du brukar noppa bort hår på överläppen, men växer det inte mer då och blir mörkt? Tar de lång tid innan de växer ut eller hur ofta gör du de? Kramar

    SvaraRadera
  2. Kan inte du göra lite smink videos :D <3 ?
    snälla :D:D <3

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi