tisdag 26 juli 2011

110726 - kaos

Shulululu lilla lady!

Har precis packat klart. Det blir förhoppningsvis flytt till en egen lägga ikväll. Men man ska inte hoppas på för mycket efter vad som hänt tidigare haha. Min chef håller på att få tag i mäklaren nu som hittat en riktigt fin (dock dyr) lägga till mig och Tusse. Hoppas han svarar snart annars blir jag galen. Orkar inte flytta in med turkar igen som blir sur för ingenting. Vi har ju bott hos V nu i lite mer än 1 månad och det har varit riktigt skönt. Han är bäst.

Igår festade iallafall jag, tusse och syrran först på Casablanca och sedan Hollywood. Efter ett tag fick jag nog så jag och tusse gick till Casablanca (mår alltid på topp där). Väl där blev vi bjudna på Strawberry daiquiri av chefen och sedan en öl. När det stängde gick vi tillbaka till Hollywood och där var det..kaos..ungefär. Två hade bråkat om världens löjligaste sak... en tjej. Vem som knullat henne först ungefär. Och jag blev knappast förvånad då jag fick veta vem det var som startade bråket. Men nu är han kickad och jag kommer kunna gå till jobbet utan en klump i magen. Förjävla skönt.

Nej nu ska jag försöka laga någon mat. Det ekar i kylskåpet så jag får väl se om det går att göra något. Annars går vi till restaurangen bredvid :) Uppdaterar kanske senare om det inte blir för stressigt. Puss!

stressigt leende höhö

11 kommentarer:

 1. Vad är det egentligen du har för jobb där nere? Och hur fick du det? Skulle vara fett kul att jobba utomlands för någon sommar när jag blir äldre!

  SvaraRadera
 2. fan va skönt :D

  SvaraRadera
 3. jag ÄLSKAR dina videoinlägg!! så göra fler?? :D

  SvaraRadera
 4. UPPTADERA NU :D

  SvaraRadera
 5. skit fin är du!

  SvaraRadera
 6. Hej!!!!!!!!!!!!!! Jag älskar dina sminktips och din hela stil. Skulle du kunna hjälpa mig med en fest outfit till en 13 åring tjej som ska på fest med tema sport vad ska jag ha svara snälla innan den 22 augusti tack!!!!!!!! Gör fler sminktips dom e jättebra bara älskar dom och din blogg. PoK Anonym 13 årig tjej

  SvaraRadera
 7. Hej, jag o min kompis tänker fara en veckan i mitten av augusti till Alanya bara för att sola bada o ha en massa kul ;) Har du något som du kan tipsa om ex stränder, klubbar, restauranger etc :) skulle vara tacksam för svar i inlägg!

  SvaraRadera
 8. HAR DU DÖTT!? :O

  SvaraRadera
 9. Hej min favorit bloggerska!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Jag e 11.Alla mina vänner har facebook men inte jag jag kommer få det när jag blir 13 men vill ha det nu känner mig nördig typ vad skulle du gjort. Några av kompisarna har typ bara gjort profil mm men inte sagt till föräldrarna det tycker jag inte e ok direkt. Love you

  SvaraRadera
 10. Vilka klädaffärer i sverige handlar du på och vilka smyckesaffärer handlar du på Älskar din stil. Men ska inte härma dig hehe. Du e min favorit bloggerska som jag skrev i första komentaren dina videos e jättebra gör mer för jag gillar dig. Love you from A fan i stockholm hehe.

  SvaraRadera
 11. MIn syster har gjort en fin låt , kolla :) elms.devote.se

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi