söndag 11 september 2011

De människor jag ger stöd är för mig ett stöd i livet.

Kom att tänka på en sak nu också..

Det är några stycken som hör av sig till mig och vill prata om deras problem osv. Jag är en sån person som älskar att hjälpa folk. Jag lyssnar gärna och kommer med råd om det är så.

Därför måste jag bara säga att ni som vill prata ut med nån random person, som inte känner er, får jätte gärna adda mig på Msn och prata ut om ni så vill. Eller skriva ett mejl. Anonym eller ej.

Min adress är Anelia@live.se

1 kommentar:

 1. Hej,
  ja vill berätta en sak som min bästa vän ha gått igenom..ha kopierat de hon skrev till mig.

  ja har blivit kränkt sedan dagis och blivit misshandlad två gånger på skoltid... ingen lärare har brytt sig o min rektor är dum i huvudet.. ja ha kontaktat äldre grabbar eftersom dom i min ålder ha kränkt mig ... ja har nästan blivit polisanmäld för ja ha haft kontakt med dom.. när ja började sjuan så blev ja mobbad och ute låst av min bästa kompisar för att en tjej från sthlm flyttade upp ...min pappa åkte iväg i jobbade i afghanistan i 2 månader... och kom hem... ja hotade två hockeyspelare i modo pga att ja ville ha uppmärksamhet ... ja ville ha tillbaka mina bästa kompisar nu i vintras så var de en junior och hans lag som kränkte mig för min hy. o jag gick till polisen men backade ur pga median som finns. nu är ja kär i en grabb som är 9 år äldre än mig.. han vägrar lysssna på mig... o ja känner mig helt världelös.
  ja vet inte va jag ska ta mig till...

  du som bloggar... ja vet att hon läser din blogg och skriv vad du tycker om de här. snälla hon är bara 15 år också.. och gått igenom så mycket.
  Frågat av okänd för 7 timmar 42 minuter sen

  du :
  Men gud det där lät inte alls roligt :/ Berättade för henne att om hon vill prata med någon så får hon gärna adda mig på Anelia@live.se . Det kan var skönt att prata med någon man inte känner och som inte känner en själv. Jag älskar att hjälpa folk och hjälper gärna till att lyssna och komma med råd.


  svar.. tror hon inte kommer ta kontakt... meen däremot tro jag att hon skulle vilja att nån snackade med "känt" folk i övik

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi