tisdag 4 oktober 2011

111004 - Du är värd det.

Jag har så länge sedan jag kan minnas sjukt svårt för att ge komplimanger till folk.
Ta emot komplimanger också för den delen. Och jag har ingen aning om varför. Det ska krävas mycket för att jag ska säga till en kille "jag älskar dig", "fan vad snygg du är idag" eller ens "vad duktig du är!" (om det inte är typ Martin min bästa homie). Jag har också dålig på att säga ifrån. Ett nej existerar oftast inte för mig. Det suger också. Jag vill vara alla till lags. Alla ska få må bra. Därför har jag glömt bort mig själv i alla dessa år.

Därför är det sjukt skönt att få lite hjälp på traven :) En person som hjälper mig att insé saker jag inte tänkt på tidigare och som öser på med komplimanger då jag inte ens vill ha den, men det ska tydligen vara bra.

Idag sa personen till mig "Det är väl inte så konsigt? hur fan ska du kunna ge och ta emot komplimanger då du bara fått skit tillbaka?" true story manne... true story.

Du är värd att må bra.
Du är värd ett lyckligt liv.

1 kommentar:

  1. Vilka är de 5 snyggaste i Örnsköldsvik enligt dig? 5 killar och 5 tjejer! Vore kul att veta =)

    SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi