onsdag 12 oktober 2011

111012 - Blir borta idag..

Hejsan!

Äntligen tittar solen fram här i Istanbul! Har inte sett solen på några dagar nu haha. Har packat ihop alla mina kläder osv för vi ska hälsa på Oz's föräldrar. Dom bor just nu i hans andra lägenhet eftersom dom är här på semester. Dom bor annars i Holland. Är lite nervös faktiskt. Är alltid det innan jag träffar ens föräldrar haha, man måste liksom göra ett gott intryck ;D Och jag har läst att man har 10sekunder på sig att göra ett gott intryck, visste ni det? ;)

Sen senare idag så ska vi ut och shoppa. Typ det jag längtat mest till ;) Måste verkligen ha nya skor!! fick låna Sofies skor men jag har inte vågat använda dom än hahah. Dom är så fina och jag är en jävel på att råka förstöra skor ni vet.

Men nu kom O tillbaka. Så jag ska ta och avrunda detta eftersom han vill dra hehe. Men jag hoppas ni får en bra dag! Jag uppdaterar nog inget mer idag, eftersom det är ganska oförskämt (stavas det så? :s) att sitta vid datorn då man hälsar på dom haha.

PUSS!

Såhär ser jag ut idag :)


4 kommentarer:

 1. åååh, vad fin du är!
  kan du visa någon smink vidio någongång?
  eller typ kläd vidio? eller hår vidio!
  du kan visa vad dina favorit stilar är osv, ge massa tips, vore kul!

  SvaraRadera
 2. Är du mage jätte stor nu för det är inte så långt kvar va Kan du lägga ut en bild på din mage igen ?

  SvaraRadera
 3. Hej, har inte läst din blogg så länge men har förstått att du är gravid.. vem är pappan och kan du berätta mer om dina förväntingar och hur det kändes att få reda på att du var gravid*? :)

  Kram, älskar dig blogg!

  SvaraRadera
 4. Gud vilken fin sminkning :) riktigt söt är du!

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi