fredag 24 februari 2012

120224 - It's friday and i'm in love.

Men tja!

Känslan att sluta halv 2 istället för 4 är oberskrivlig haha. Känns så otroligt skönt! Och jag är så grymt pepp inför ikväll. Ska snart fara och handla med papa och Sipan. Dom ska handla allt till middagen och jag ska handla lite smått och gott till mina drinkar ;) Ska ju som sagt lyxa till det.

Funderar även på om jag ska ta med mig kortet ut. Det KAN bli farligt. Men vi får hoppas på det bästa ;) Ikväll är det jag som bjuder mig själv på drinkar och shottar. Har ju liksom levt som ett groggluder sedan jag var 18. Men det måste man göra om man inte tjänar så bra ;) Men nu har jag 5 siffrigt på kontot så nu jävlar ska det firas!

Det kommer att spåra ikväll.. Men på ett bra sätt ;) Vi ska till och med köra på efterfest! Hör och häpna. Brukar alltid vara för trött men ikväll trotsar jag tröttheten.

Nej nu ska jag städa undan i huset så att det är fräscht och fint då alla kommer hem :)

Uppdaterar senare. Puss!

Förra festens outfit.

2 kommentarer:

  1. Nyfiken tjej.. skulle vilja träffa dig ute :) bara för att säga några fina ord. vars ska du olles eller harrys? mvh. Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh det ser jag fram emot :) Sånt kan verkligen göra min kväll. Jag ska till Harrys. Hoppas vi ses, om inte, ha det så roligt ikväll :) Kram!

      Radera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi