måndag 2 juli 2012

Bebisarna

Det är några som har frågat om jag kommer att sälja kattungarna. Och det kommer jag att göra :) Skulle mest av allt velat ha kvar allihopa med det går inte :(

Jag kommer förmodligen att ID-märka och vaccinera dom innan. Dom är 5 veckor nu och dom är leveransklara vid 12 veckor.

Om ni är intresserad så kan ni höra av er på Anelia@live.se eller bara skriva en kommentar om ni vill veta mer :) kommer dock att vara vääääldigt noga med vart dom hamnar.

Det är ganska många som är intresserad just nu. Och jag tycker det är bäst att tinga någon i denna ålder så att man kan följa med dom "enda från början".

Dom är sjukt mysiga och lekfulla. Jag och min familj myser med dom varje dag så dom är inte folkskygg för fem öre. Älskar pussar och kramar :)

Det jag själv tycker är viktigt är att man kommer hit och få lära känna dom lite innan man bestämmer sig för VILKEN av sötnosarna man vill ha. Alla har olika personligheter och passar inte ihop med vissa. 90% går på utseendet på kattungarna vilket inte är så bra. Då kanske man får hem en kattunge som är helt galen och man var ute efter en katt som är lugn. Ni fattar ;)

Wille, Gunvor, Percy och Bosse.
(älskar att tre av dom har pojknamn och alla är flickor hahah)

Längst upp till vänster så har vi Percy. Hon är mest lik sin mamma i sättet. Har lite smått damp (haha sjukt rolig att kolla på) älskar att härja upp sina syskon och jag har en känsla av att hon tror att det är hon som är störst, bäst och vackrast.
Sen längst upp till höger så har vi Lilla Wille. Älskar att mysa. Så fort man kollar på henne så kurrar hon. Om man lyfter upp henne så får man massa pussar och kärlek. Hon är den minsta av dom och mest lik sin mamma i utseendet (finns typ inget som skiljer).
Längst ner till vänster så har vi Gunvor. Hon med den underbara pälsen. Hon är inte korthårig eller långhårig. Man kan säga att pälsen är som en fluffig kanin. Extremt mjukt och fluffigt. Busar väldigt mycket men kan oftast koppla av då man pussar på henne haha.
Längst ner till höger så har vi Bosse (baby-b som jag brukar kalla henne nu då vi kom på att det är en hona och inte en hane haha). Då jag ska beskriva henne så brukar jag säga "tjuren ferdinand" haha. Brukar oftast sitta och kolla på. Trivs bäst att ligga på ens mage och mysa. Men rätt vart det är så vill han vara med och leka.

3 kommentarer:

 1. hej :) jag är verkligen förälskad i din blogg!
  haha jo , dina katter är så otroligt söta o jag undrar om dom kommer vara till salu?
  + älskar verkligen ditt utseende o dig <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. HAHAHAHAHA har du provat läsa inlägget? :D

   Radera
 2. Haha, alltså man slutar ju aldrig förvånas! Att först kommentera att man "älskar bloggen" och sen har man inte ens försökt läsa den första raden i inlägget?! Hahah! Gjorde min dag! ^^

  SvaraRadera

Jag accepterar INTE spammkommentarer, kommentarer fulla med länkar eller något som anses stötande mot mig eller mina nära. Men däremot är ni väldigt välkomna med att skriva positiva saker :) MAKE LOVE NOT WAR! hihi